Запитвания
bg

Гранд логистикс ЕООД

0700 20 255на цената на един градски разговор

Кампания "Дадох ЛЕВче"

Измина трудна година за всички ни. Започна и втора такава… Всъщност имено неволите и трудностите, пред които бяхме изправени, предполагаме и вие, ни отвориха очите и дадоха  възможност да преосмислим отговорностите си. Успяхме – задържахме се на пазара, въпреки всичко. Нито за час процесът ни за работа не бе прекъснат и нито една възможност за реализиране на доставка не бе пропусната. Останахме ангажирани и обслужвахме нашите клиенти. Работихме в по-тясно сътрудничество с превозвачите, за да предложим оптимални решения за пратките и алтернативни видове транспорт и маршрути, за да подкрепим Вашите бизнес нужди. Устояхме и днес бизнесът ни е отново в добра позиция. Но всичко това, на фона на случващото се, ни накара да се замислим – работим, защо и да не помагаме – все повече хора изпадат в нужда. Можем да го направим, а ако сме повече, ще бъде и по-добре. Така се роди идеята за „Дадох ЛЕВче“.

„Дадох ЛЕВче“ е кампания предизвикателство към всички Вас – наши клиенти. С тази кампания ние не просто искаме да съберем средства, но и искаме да покажем колко много можем да направим, работейки заедно.

Ето защо се обръщаме към вас - присъединeте се към нашето предизвикателство, плащайки един лев повече от оферираната стойност на доставката Ви.

Всички събрани левчета ежемесечно ще помагат на хора или институции в нужда. Нито едно дарение не е твърде малко! Разчитаме на вас за подкрепа.  Заедно можем повече! 

Дадох ЛЕВче

  • > ВИЖТЕ ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ТУК  >>>              
  • > ИЗТЕГЛЕТЕ ПРЕЗЕНТАЦИЯТА В PDF ОТ ТУК >>> 
  • > ВИДЕОПРЕЗЕНТАЦИЯТА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>>

  

Първият месец събраните средства ще бъдат дарени на Роско.  

Едно петгодишно – слънчево, любвеобилно и винаги готово за игра дете, но - страдащо от много рядко генетично заболяване. Въпреки тежката диагноза, Роско е с реален шанс да бъде пълноценно дете и да има истинско детство, като всички здрави деца. Вариантът е лечение в специализирана клиника в Украйна, чрез вливане на стволови клетки. Началото на юли, в Киев е направена първата процедура. Специалистите, които работят с момчето, отчитат напредък в състоянието му от комуникативна гледна точка, жизненост, проява на различни интереси - все неща, които преди не са се проявявали. Лекарите от Киев съветват следващата процедура да бъде 6 месеца след първата, което би следвало да бъде януари 2022г, в зависимост от епидемиологичната обстановка. За целта са необходими средства. Роско има нужда от подкрепа, простираща се далеч по-широко от семейството му. Искрено се надяваме да приемете предизвикателството ни. Заедно можем повече!

Всеки може да съдейства и всеки знае най-добре как! Прочети това писмо, една силна българка разказва, погледни през нейните очи и своя избор направи. Можеш и ти да бъдеш част от историята на Роско  >>>

11.10.2021  Уважаеми потребители на уеб сайта www.grandlogistiks.bg , клиенти, партньори и всички заинтересовани от кампанията „Дадох ЛЕВче“, искаме да Ви уведомим, че преведената сума по сметката на Роско за месец септември е 200.00лв. Също така, екипът на Гранд Логистикс взе решение, всяко дарено левче, от наш клиент, до Коледа да бъде за Роско. Вижте повече тук>>> https://bit.ly/3mE33hP .

10.11.2021 Уважаеми потребители на уеб сайта www.grandlogistiks.bg , клиенти, партньори измина още един месец от нашата благотворителна кампания „Дадох ЛЕВче“.  За месец октомври събраната и преведена сума от Гранд Логистикс по сметката на Роско е 200лв. Отново благодарим на всички, които ни подкрепиха! До Коледа има още време - заедно можем повече!

14.12.2021 Уважаеми потребители на уеб сайта www.grandlogistiks.bg , клиенти, партньори - за месец ноември Гранд Логистикс отново преведе по сметката на Роско 200лева.

14.01.2022 Уважаеми потребители на уеб сайта www.grandlogistiks.bg , клиенти, партньори и всички заинтересовани от кампанията „Дадох ЛЕВче“, изминаха четири месеца, започна и пети от нашата кампания. За месец декември Гранд Логистикс ЕООД отново превежда сумата от 200лв. по сметката на Роско. Кампанията - успешна или не чак толкова е въпрос на гледна точка. Ние сме доволни, защото макар и с малко успяхме да помогнем от сърце на едно прекрасно дете. Съвсем скоро, на 23.01.2022г. Роско ще замине за втората процедура с вливки на стволови клетки в Украйна. 

-              Лек път, Роско! Желаем ти скорошно възстановяване! Вярваме, че съвсем скоро всички пропасти между теб и детския свят ще бъдат заличени!

Бихме искали да Ви уведомим, че екипът на Гранд Логистикс взе решение, да продължи кампанията „Дадох ЛЕВче“в помощ на Роско.

Кампания Дадох ЛЕВче

20.02.2022 Уважаеми потребители на уеб сайта www.grandlogistiks.bg , клиенти, партньори за месец януари Гранд Логистикс ЕООД отново преведе сумата от 200лв. по сметката на Роско. Освен това, искаме да Ви уведомим, че втората процедура на Роско в Украйна премина безпроблемно и той вече си е у дома. Чувства се добре и продължава с рехабилитацията си и всички други необходими му медицински процедури тук.

Кампанията „Дадох ЛЕВче“в помощ на Роско продължава.

11.04.2022 Уважаеми потребители на уеб сайта www.grandlogistiks.bg, клиенти, партньори Гранд Логистикс ЕООД продължава да подкрепя Роско. И март, и април преведохме заделената сума по сметката му. Вярвахме, а вече знаем със сигурност – от лечението резултат има. Днес Роско е на детска градина, чувства се добре – по-съсредоточен, по-адекватен и най-важното по-игрив. Браво Роско - истински герой си! Знаем, че борбата ти с тази рядка болест продължава, но сме убедени, че ти ще бъдеш победител!

С оглед на ситуацията в момента, следващата процедура на Роско ще бъде в Мексико на 29 юни 2022г, а не в Украйна. Всъщност Роско ще бъде първото българско дете с процедура на вливане на стволови клетки в избраната клиника. От все сърце пожелаваме успех на Роско и много сили на неговата изключителна майка, както и на цялото му семейство!

Потребители на уеб сайта www.grandlogistiks.bg , клиенти, партньори, ако желаете да помогнете на Роско извън кампанията „Дадох ЛЕВче“ и имате възможност - свържете се с нас, за да ви предоставим необходимата Ви информация. Всеки лев е от значение, защото сумата е наистина голяма и непосилна за едно семейство.

17.05.2022 – Знаете какво е за едно дете да може да играе свободно навън с връстниците си, знаете колко е важно то расте редом с тях. Знаете ли колко струва детската усмивка?! Безценна е! Роско и неговата усмивка са част нас. Това малко слънчево дете ни научи на много – усмивката може да бъде израз на щастие, но също и на сила. Бъди все така силен, Роско и щастливата ти усмивка вечно да грее!

Потребители на уеб сайта www.grandlogistiks.bg , клиенти, партньори  Гранд Логистикс ЕООД продължава да подкрепя Роско като и този месец от нас постъпиха заделените средства по сметката му.

 

*Допълнителна информация може да получите на моб.тел.:  0889 412 658 .