Запитвания
bg

Гранд логистикс ЕООД

0700 20 255на цената на един градски разговор

Групажен транспорт от България до Германия и обратно

Групажен транспорт

Ние сме добри спедитори, но осигуряването на сигурен и достъпен транспорт понякога и за нас е предизвикателство. Клиентите ни са предимно производители, хора които са вложили мило и драго в продуктите си, естествено е да търсят най-добрите възможности за реализацията им, а ние сме част от тази верига. Осъзнаваме отговорността си и правим често дори невъзможното, за изпълним поетия ангажимент. Групажният транспорт е една от основните услуги на Гранд Логистикс, а пускането на собствена групажна линия ни дава възможност да им предложим едно наистина финансово изгодно решение, гарантиращо сигурност на доставката, в срок.

Групажните линии не са нещо ново. Ежедневно проучваме пазара и търсим решения удовлетворяващи клиентите ни.  Групажът е много удачен вариант за много собственици на фирми, които искат да доставят по-малки товари в по-широк период от време и които търсят по-добри ценови възможности за това. Всеки ден стотици групажни пратки тръгват от страната ни в различни дестинации. Неизвестните дори по една са много. След като сме спечели ли доверието на клиентите си и им гарантираме качество на услугата, сме длъжни да им го осигурим, а по-добър начин от това няма – собствена директна групажна линия. Няма прехвърляне на товара или е ограничено до минимум - по-малки рискове повреда на стоката, по-ниска себестойност на услугата, по-кратки срокове за доставка. Вече няколко месеца линията ни е ефективна и сме убедени, че пускането на нови собствени групажни линии за други части на Европа е следващия естествен етап в развитието на компанията ни.

Планирахме го и го реализирахме. Доставките се реализират от/до СКЛАДОВИ БАЗИ – Бургас, София, Бамберг, София, Бургас. Цената за един европалет (1,20м х 0,80м) до 700кг, с височина 1,60м е 103 EUR, а средното транзитно време е 7-10дни. 

Предлагаме и услугите „врата-врата”, „склад-врата“, „врата-склад“. За допълнителна информация – свържете се с нас!

Гранд Логистикс