Запитвания
bg

Гранд логистикс ЕООД

0700 20 255на цената на един градски разговор

Сухопътен транспорт

Гранд Логистикс ЕООД предлага широк спектър от услуги в областта на сухопътния транспорт:

 • Сухопътен транспорт*Организиране и извършване на автомобилни превози на цели и групажни пратки
 • *Цялостна организация на товари със специфични характеристики /изискващи хладилен транспорт; с клас опасност по ADR; насипни товари; стоки, изискващи товарене и разтоварване с кран и багер, извънгабаритни  и др./
 • *Вътрешен транспорт
 • *Собствен автопарк за България, експресни транспортни услуги в страната, доставки „от врата до врата“
 • *Разработване на атрактивни оферти и оптимални транспортни схеми, съобразени с товарите и индивидуалните изисквания на нашите клиенти.
 • *Предоставяне ежедневна информация за движението на транспортните средства.
 • *Пълна и професионална консултация, свързана с транспортирането на Вашата стока.

Транспортът, който ние Ви предлагаме, ще Ви осигури намаляване на транспортните разходи и разширяване на търговските Ви отношения, ще Ви гарантира сигурност и спокойствие. ЧМР застраховки за всяко транспортно средство осигуряват сигурността на транспортираните товари.

По желание и за сметка на товародателя / товарособственика може да се сключи и Карго застраховка, която има за цел да обезщети собственика на стоката за финансови загуби, които могат да бъдат понесени, в случай че товарът погине или бъде увреден по време на превоз. Обичайно периодът на застраховката е от момента на натоварване на товара до момента на пристигането му в крайното местонахождение, но не повече от 60 дни от натоварването. Срещу допълнителна премия може да се застраховат и товаро-разтоварните операции. Застрахователната сума се определя на база фактурна стойност.

Карго застраховките се предлагат различни покрития и съответно различна степен на застраховане. Те са унифицирани съгласно оригиналните Лондонски клаузи, т.нар. “Институтски карго клаузи”. Те са международно приети и са еднакви в целия свят. Трите вида клаузи “А”, “В” и “С” са различни в зависимост от вида на покритието. Клауза „А“ предлага пълно покритие, Клауза “В” - ограничено покритие, и Клауза “С” - минимално покритие.

Гранд Логистикс ЕООД простира своята дейност на териториите на:

 • * Страните от Европейския съюз
 • * Балканските страни
 • * Държавите от ОНД
 • * Страните от Близкия изток

КАКВО Е ВАЖНО ДА СЕ ЗНАЕ ЗА АВТОМОБИЛНИЯ ТОВАРЕН ТРАНСПОРТ? ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ВЪВ ВИДЕОТО ТУК ИЛИ ПОСЛЕДВАЙТЕ ЛИНКА >>>  

               

Сухопътен транспортГранд Логистикс ЕООД предлага превози на товари с железопътен транспорт в България,  от България до Русия и обратно, също Украйна, Турция и цяла Европа, както и от Китай, с доставка до България и обратно.

Превозите от и до Русия, както от и до бившите съветски републики (Узбекистан, Киргизстан, Казахстан и т.н) се осъществяват през фериботните връзки Варна фериботна - Кавказ, Варна фериботна - Поти / Батуми и от и до Украйна през фериботната връзка Варна фериботна - Черноморск. Фериботите осъществява директен превоз на вагони и товарни автомобили.

Най – често с вагони се превозват различни концентрати и суровини за металургическата промишленост, насипни стоки като зърнени култури, цимент и т.н. Други стоки, които са характерни за железницата, са различните видове метали (арматура, рулони, скрап и т.н.), машини, апаратура, всякакъв вид съоръжения. Често се превозват и опасни товари като горива и различни видове киселини. Могат да се превозват и пакетирани товари в биг бегове, палети и т.н.

*** Условието товарът да бъде превозен по железопътен път е да е с минимално количество 20 тона. Групажните пратки не са характерни за железопътния транспорт.

Железопътният транспорт е безопасен, изгоден и най-екологичен начин на транспорт на товари. Железопътен товарен превоз може да ви спести време и пари.

Търсите гъвкави и прецизни спедиторски, транспортни и логистични услуги? Може да разчитате на нас Ние ще ви съдействаме - ще намерим и на най-добрия начин за транспортиране на Вашите товари в България и по Света - по суша, въздух и вода.

 • Държави