Запитвания
bg

Гранд логистикс ЕООД

0700 20 255на цената на един градски разговор

  Русия

Русия е най-голямата по територия държава в света. Обхваща обширни територии в Източна Европа и Северна Азия. Русия граничи с 18 държави – с 16 по суша (12 в Европа и 4 в Азия)Има голям излаз по вода - Тихия Океан,Северен ледовидт океан,Каспийско море, Азовско море, Черно море и Балтийско море.
Русия може да се характеризира като промишлено-аграрна страна в преход към пазарна икономика,с огромни природни ресурси, особено на петрол и природен газ, също така има развити овощарството, зеленчукопроизводство и отглеждането на картофи,говевъдство, свиневъдство и птицевъдство.С достъп до три от световните океани - Атлантическия океан, Арктика, и Тихоокеанския басейн.Руски риболовни флоти са с основен принос за предлагането на риба в света.
Износ : Нефт,газ,метали, дървесина, химикали и разнообразна гражданска и военна продукция.В това число влизат злато, торове, зърнени култури, турбини, ядрени реактори, техника, оптически и медицински инструменти, автомобили, пътнически самолети, железопътни вагони, кораби, електроника, пластмаси и други.
Внос : Машини, компютри, дрехи, автомобили и лекарства.

Гранд Логистикс ЕООД предлага транспортни услуги за групажни и комплектни товари от и до Русия.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: