Запитвания
bg

Гранд логистикс ЕООД

0700 20 255на цената на един градски разговор

Международен транспорт на товари

Имате ли нужда от помощ при организирането на сухопътен международен транспорт на товари? Ние ще ви помогнем.

Гранд Логистикс в продължение на много години изпълнява безупречно такава сложна логистична услуга, като организацията на международен транспорт на товари. Гарантирайки ви надеждност и оптимална скорост на доставка, ние се ангажираме да доставим товара ви навсякъде по света.

Компетентна организация на международния транспорт е ключът към успеха.

Точната информация за местоположението на стоките, възможност за коригиране на маршрутите в случай на непредвидени обстоятелства, осигуряване на безопасността и сигурността на товарите по време на транспортирането им, директен транспорт от врата до врата са само част от условията за това.

Гранд Логистикс, организира международен транспорт на товари въз основа на желанията на клиентите, не пропускайки нищо от спецификата в изискванията за всяка конкретна доставка.

Дългогодишното ни присъствие на транспортния пазар ни позволява да предложим на практика всичко в сухопътния международен транспорт на нашите клиенти, включително спедиция на товари чрез мултимодален, извънгабаритен, насипен и хладилен транспорт. Сухопътният транспорт е основна част от международния транспорт на товари, тъй като дава изключително добро съотношение между срок и цена на доставка. Ако товарът ви е обемен и тежък и времето ви притиска – сухопътният транспорт е решение, а ние можем да ви предложим сухопътен транспорт на комплектни и частични товари, извън-габаритни товари, превоз на опасни товари, транспорт на стоки под температурен режим.

Всеки сухопътен международен транспорт на товари е придружен с набор от задължителни документи. Част от тях са пътен лист, товарителница в няколко екземпляра, характеризираща самия товар, удостоверение за допускане при опасните товари, сертификати - според вида на товара и други. А ако товарът принадлежи към категорията извънгабаритни товари, тогава се изисква разрешение за превоз на товари.

Имате ли нужда от сухопътен международен транспорт на товари? Ние ще се заемем.

Гранд Логистикс